FAQ

Op deze pagina kan u misschien al het antwoord vinden op uw vraag.

  • Hashtags ?

Hashtags zijn de # die op sociale media gebruikt worden om posts rond hetzelfde onderwerp aan elkaar te linken. Ze komen voor op Twitter, Instagram en Facebook, maar op Facebook hebben ze een minder groot nut dan op de twee andere platformen omdat Facebook de zoekresultaten altijd beperkt tot wat openbaar en binnen je vriendenkring gebeurt, dit geeft meestal zeer beperkte resultaten.

Naar boven^

  • Op welke sociale media werkt hashtag printing ?

Hashtag Printing werkt op vandaag enkel op Instagram en Twitter.

Naar boven^

  • Wat moet mijn locatie hebben om een hashtag printer te laten functioneren ?

De minimumvereisten zijn een droge plek, niet in de felle zon en stroom. Een gewoon stopcontact van 220V volstaat, de installatie vraagt niet zoveel vermogen.

In ideale omstandigheden is er ook goeie WiFi aanwezig op de locatie, al kunnen we dit ook voor jou voorzien. (zolang er 4G dekking is op de locatie)

Naar boven^

  • Kan het zeker niet op Facebook ?

Heel kort: Nee.

Facebook ligt overal zwaar onder vuur als het om privacy gaat en dit is iets waar ze niks op toegeven. Ook social walls krijgen geen hashtags van Facebook.

Naar boven^

  • Krijg ik dan alle foto’s nadien ?

Ja, wij verzamelen alle foto’s die we opgehaald hebben tijdens het evenement voor jou. Je krijgt van ons na het evenement een WeTransfer waarin je alle prints en alle originele foto’s kan terugvinden.