Upgrade Estate

Upgrade Estate vroeg ons voor het coolste evenement tot nu toe: Ter Land, Ter zee en in de Vijver. In het Prullenbos te Wetteren bouwden ze een heuse schans om af te varen en zo snel mogelijk de omhoog hangende bel te bereiken. Echt machtig !

In de omkadering van de dag dachten ze aan de hashtag printer om mooie herinneringen te printen. Zo geschiede het onder een stralende zon.

Voor dit type events, buiten in een bosrijke omgeving kan er mits een vaste vloer gekozen worden voor Printsta Maxi of voor Printsta outdoor indien geen vast vloer beschikbaar. Wifi voorzien is optioneel altijd mogelijk. 

Brico-Crossen

Sport ID organiseert voor het tweede jaar op rij de Brico-Crossen. Deze 6 veldritten gaan door in de periode van september 2017 tot februari 2018 in Oost-, West- en Zeeuws Vlaanderen.

Speciaal voor de Brico-klanten wordt er een gentlemens wedstrijd georganiseerd: de Brico Doe-Het-Zelf-Cross. In die cross kunnen maximaal 50 klanten 2 ronden op het parcours rijden een paar uur voor de profs om zo de ultieme veldritervaring te beleven.

Professionele sportfotografen maken hier beelden van die wij op onze Printsta-stand afdrukken. Ze worden aan de klanten meegegeven in een mooie omslag met Brico-branding.

Daarnaast staat de hashtag printer ter beschikking van het brede publiek.

Voor de cyclocrossen zetten wij Printsta Outdoor in met 700 prints. 

CM Duorun

Voor CM waren we aanwezig op hun allereerste Duo-Run in Deinze, dit was een superleuk event waar er een mooie backdrop met bijhorende verkleedattributen gebruikt werd.

Ook origineel was hun ontwerp voor de prints, zij maakten gebruik van een volledige overlay, echt leuk gevonden.

Voor dit soort events kan gebruik gemaakt worden van Printsta Maxi of Printsta Outdoor, met 400 of 700 prints. De backdrop kan worden voorzien door de klant, maar ook door ons indien gewenst. Printsta leverde hier ook Wifi op de locatie.

Matexi Family Day

Bouwbedrijven Matexi en Sibomat organiseerden samen hun Family Day in Provinciaal Domein De Nekker. Ze hadden er een massa animatie voor het hele gezin, van sport tot ontspanning, Discobar Eugène en Printsta. Het leverde heel wat leuke en actieve kiekjes op.

Printsta leverde er de wifi en Printsta Maxi met 700 prints. Sinds september 2017 zou hiervoor ook Printsta Outdoor kunnen gebruikt worden. 

Het Grootste Vrouwenpeloton

Een wereldrecordpoging die ons nauw aan het hart ligt. Eerste opdracht voor Flanders Classics. Meer dan 1500 vrouwen reden onder een prachtig zonnetje samen in het Grootste Vrouwenpeloton. Indrukwekkend evenement !

We maakten er mooie herinneringen voor de deelneemsters en ook de deelneemsters zelf gaven het beste van zichzelf op Instagram en Twitter met de hashtag #Hetgrootstevrouwenpeloton.

Voor dit outdoorevent zetten wij Printsta Maxi met 700 prints en 1 refill in. Sinds september 2017 zou hiervoor ook Printsta Outdoor kunnen worden ingezet. 

Midzomerfeest BelOrta

ET Production organiseerde voor Groentenveiling BelOrta het Midzomerfeest. Op dit feest op Midzomer nodigen zij alle hun leveranciers uit voor een gezellig feest met foodtrucks en een grote dansvloer.

In het publiek was er weinig animo om zelf de hashtag te gebruiken maar wij keken niet toe, we spraken de mensen aan en plaatsten heel wat foto’s op instagram. Vele bezoekers konden dus met een leuk aandenken naar huis.

Voor dergelijk indoorevent raden wij Printsta Maxi met 700 prints aan. 

Rock voor Specials

Voor de 20ste editie van Rock voor Specials in Doornzele mocht het eens wat meer zijn. We werden ingeschakeld als animatie langs de wachtrij aan de ingang, mensen konden voor onze grote rode loper backdrop gaan staan en hoefden alleen maar te lachen naar het vogeltje, onze hostessen hebben de foto’s gemaakt en op instagram gepost …

Rock voor Specials is zonder twijfel het plezantste festival van het land.

Voor grote buitenevenementen raden wij Printsta Maxi aan met 700 prints. Sinds september 2017 kan er ook gebruik gemaakt worden van Printsta Outdoor, eveneens met 700 prints. Daarnaast voorzag Printsta ook de devices waarmee de foto’s genomen werden.

 

Bliva @ Bavaria Motors

Wellicht de origineelste setting van alle events die we reeds gedaan hebben. In de showroom van autohandel Bavaria Motors in Harelbeke ging een feest door van alumnivereniging Bliva.

Tussen de Porches, Ferrari’s en Mercedessen werd er een prachtig feest gegeven …

Voor bedrijfsevents raden wij Printsta Maxi met 400 of 700 prints aan.

Verjaardag Duo

In onze begindagen was lag de focus nog meest op particuliere inzet. Sinds 2017 ligt de focus iets meer bij zakelijke klanten, maar regelmatig worden wij gevraagd voor particuliere aangelegenheden. Ook deze nemen wij er met plezier bij.

Hiervoor raden wij Printsta Mini of Printsta Maxi met 400 prints aan. 

Verjaardagsfeest

Onze vuurdoop was een verjaardagsfeest te Eeklo. Met een goeie gangmaker duurt het niet lang voor de foto’s uit de printer rollen.

We raden voor verjaardagsfeestjes de Printsta Maxi met 400 prints of de Printsta Mini aan.